Når du ønsker, at både din forretning og menneskerne i den, trives

FORRETNING, MENNESKER OG ORGANISATIONER

OM MIG


Mange års arbejde som CEO, bestyrelsesmedlem og ekstern konsulent indenfor forretningsudvikling, organisationsudvikling og ledertræning, hos både større og mindre virksomheder, har givet mig dyb indsigt i de udfordringer der ofte opstår når mennesker mødes og forretninger skal udvikles.


Som direktør for AKON (ledelses- og arbejdsmiljøkonsulenter) og Virtue (IT-branchen)) har jeg haft ansvaret for såvel udvikling af egen forretning, samt udvikling af kundernes forretning.


Mit bestyrelses og advisoryboardarbejde har bragt mig vidt omkring i mange forskellige typer brancher, med alle de forskellige strategiske udfordringer der hører til.


Fokusområder i mit virke som ekstern konsulent omfatter strategiudvikling, executive coaching, ledertræning, organisationsudvikling og forretningsudvikling.


Min uddannelsesmæssige baggrund er en kombination af en psykolog uddannelse med fokus på at udvikle mennesker og en forretningsmæssig uddannelse (MBA). Herudover har jeg suppleret med blandt andet en bestyrelsesuddannelse og en konfliktmægler uddannelse.Mit daglige virke er med udgangspunkt fra kontoret i Midtjylland. 


Ingrid Brunebjerg

HVORDAN KAN JEG HJÆLPE DIG?