SE HVILKE TYPER OPGAVER JEG HAR LØST OG MINE KUNDERS UDTALELSER

1.

JS Group

(Tømrerfirmaet Jørgen Sørensen, JS Murerfirma, Inventariet)


En større opgave over flere år, som har haft fokus på lederudvikling. Som et delelement er der arbejdet med både den samlede virksomheds vision og strategi, og de enkelte forretningsenheder. 

Der har været internatsophold, fredagsmøder og individuel sparring til de 8 ledere."Ingrids indsats i projektet har virkelig gjort en forskel, i dag er det naturligt at vi taler om ledelse, vi har fået sat virksomhedens retning i fokus og taget de nødvendige konflikter. Ledelse er blevet et godt håndværk for os. Ingrid er god til at lytte til det vi siger og løfte det op på et strategisk niveau. Det at der er ledelseserfaring rykker virkeligt"Brian Maagaard Schjøtler, Adm. Dir. JS Group


2.

DAMPA


Opgaven startede med en konflikt i produktionen som skulle løses. Senere fulgte et større projekt støttet af Velliv med fokus på at højne den sociale kapital på tværs af organisationen. Dette indbefattede arbejde med hvordan ledelseorganisationen skulle opbygges, sparring til lederne, hvordan samarbejde på tværs af organisationen blev bedre og hjælp til at reducere stress.


Fra evalueringen:

"Vi er selv imponeret over at vi har fastholdt resultatet og at der ikke er flere konflikter ... i dag har vi et velfungerende samarbejde i produktionen ... hvis vi ikke havde haft projektet, havde vi ikke været her i dag"


"Samarbejdet med Ingrid har virkelig været givende, jeg kan virkelig godt lide faconen, det passer godt til en produktionsvirksomhed. Både medarbejdere og ledere har følt sig forstået og det har haft en stor betydning i den situation vi var i"


Michael Nykjær Adm. Dir. DAMPA

3.

Anonym (Leder på Chefniveau)


Fra mail:


Kære Ingrid

Jeg skriver blot for at fortælle, hvor utroligt glad jeg er for din hjælp.

Hvor er det forunderligt og helt igennem øjenåbnende, når man indser, at krop og sind er stærkt forbundet, Og så har du hjulpet mig med så mange andre ting, som har forbedret mit arbejdsliv

Alt sammen har det haft afgørende betydning for, at jeg har det godt igen, trives og er glad for at komme på arbejde hver dag og ikke mindst – at jeg kan "give videre".

 

TAK - du er fanme go' til dit job!


SAMARBEJD MED MIG